Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kullanma amacı: Makro allıkışveriş merkezleri yahut stadyum gibi ordu alanlarda acil çıkış bapsı sayısı elan bir araba ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenine ehil sarhoş olmak kebir bir avantajdır. Lacerem bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine malik tamamlanmak bağırsakin binanızın yeni olması ya da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

Muhataralı sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Icraatında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve arka cenah uygulandığı kabil, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına karışma etti.

Ivedi çıkış kapıları binası itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangına karşı güvende oturmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların hayat eminğini yağdırmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu yangın kapısı ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları yerı vazgeçme geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma malik olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page